Wie ben jij eigenlijk?

Mijn naam is Marijn Scharmga. Ik ben de schrijver van Asylum en ik heb deze website in elkaar gezet. Asylum begon als een experiment maar is over de span van een jaar of vier uitgegroeid tot iets wat je toch wel een boek mag noemen. Na gefrustreerd te raken van maanden wachten op uitgeverijen heb ik besloten mijn verhaal zelf de wereld in te brengen.

Kan ik het boek ook in een ander format krijgen? Ik ben allergisch voor .epub files.

In goed vertrouwen is hier de link naar een .docx versie. Ik wil je met klem vragen geen aanpassingen te maken aan het document zonder uitdrukkelijke toestemming.

Ik heb een vraag/iets op of aan te merken/een (zakelijk) voorstel.

Vragen, opmerkingen, feedback, voorstellen en leuke ideeën mogen gemaild worden naar: info@dingav.nl

Ik heb fouten gevonden in je boek. Nu ben ik geïrriteerd. Kan je hier iets aan doen?

Hoewel ik en een aantal mensen met een bewonderenswaardige toewijding veel liefde en energie hebben gestoken in het opschonen van mijn fouten, kan het zijn dat er iets is gemist. Gelukkig kan ik deze versie op elk moment aanpassen. Je doet mij een groot plezier door dat soort feedback naar info@dingav.nl te mailen. Op die manier wordt anderen die ergernis bespaard.

Ik zou graag willen horen wanneer ik het boek in papieren versie kan krijgen.

Ik ook. Het is iets wat ik zelf uiteindelijk ook graag wil maar er zijn nog geen concrete plannen voor. Het beste wat je nu kan doen is even een (leeg) mailje sturen naar: papier@dingav.nl. Tot ik een nettere oplossing heb, zorg ik er dan voor dat iedereen die iets naar dat adres stuurt op de hoogte zal worden gehouden als er ontwikkelingen zijn. Een andere manier om bij te dragen aan het proces om Ayslum op papier te krijgen is natuurlijk een donatie.

OF Stort uw donatie via internetbankieren op: NL17 RABO 34 964 051 98